Over Ons

Tuinen Mario bruyneel

Over Tuinen Bruyneel

Mario Bruyneel, zaakvoerder van Tuinen Bruyneel uit Zwevegem, is in 1996 gestart met zijn bedrijf in tuinaanleg en -onderhoud. Daarvoor werkte hij als jonge kerel bij een andere professionele tuinaannemer uit West-Vlaanderen.

Door de jaren heen heeft hij een pak ervaring kunnen opdoen die hij u graag ten dienste stelt bij de (her)aanleg van uw tuin, terras of oprit. U kunt hierbij rekenen op een no nonsense samenwerking waarbij Mario u eerlijk en gedetailleerd advies geeft en alle werken steeds tot in het kleinste detail worden uitgevoerd.

Het professioneel team van Tuinen Bruyneel telt 3 ervaren en goed opgeleide vakmannen: zaakvoerder Mario, zijn neef Jason Bruyneel en zijn trouwe werknemer Bruno die vooral het tuinonderhoud voor zijn rekening neemt.

Onze missie

Met ons ervaren team hebben we maar één doel voor ogen en dat is het creëren van een tuin waarin u volledig tot rust komt. Thuiskomen na een lange werkdag en buiten rustig kunnen genieten van de lentezon en uw prachtig aangelegde tuin ? Zeg nu zelf, wie droomt daar niet van? Of het nu gaat om een landelijke of strakke moderne tuin, bij Tuinen Mario Bruyneel kunt u terecht voor alle stijlen van tuinen. Wilt u uw tuin verfraaien met een prachtige waterpartij? Ook de aanleg van zwemvijvers verzorgen wij met de meeste deskundigheid! Of liever wat meer privacy? We helpen u graag verder met alle types van afsluitingen  en hekwerken.

Tuinen-Bruyneel-Bedrijfsgebouwen

Oprichtingsdatum

Vakmannen in dienst

Jaren ervaring team

Afgewerkte projecten

Ons Team

Mario Bruyneel

Mario Bruyneel

Zaakvoerder

Jason Bruyneel

Jason Bruyneel

Tuinaanleg

Bruno Verleyen

Bruno Verleyen

Tuinonderhoud

BEL OF MAIL ONS VOOR MEER INFO!